3 daags Golfarrangement in het Sauerland - Golfen in Schmallenberg

Bij dit 3-daags Golfarrangement in Sauerland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een comfortkamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis kopje koffie of thee bij aankomst met iets lekker uit eigen keuken
  • Gratis fietskaart met fietsroutes die direct in het dorp beginnen
  • 1x een 18 holes greenfee

Prijzen:

Jun - jul-aug-sept:

  • Vanaf € 169 p.p. met aankomst op zondag, maandag of dinsdag
  • Vanaf € 179 p.p. met aankomst op woensdag tot en met zaterdag

okt-nov-dec:

  • Vanaf € 159 p.p. met aankomst op zondag, maandag of dinsdag
  • Vanaf € 169 p.p. met aankomst op woensdag tot en met zaterdag

  Toeslag: Kamer met balkon € 10,00 per kamer per nacht.
  Het is mogelijk om een buggy te huren voor €30 per buggy!

  De prijs van dit 3-daags Golfarrangement in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Geniet van dit golfarrangement in het Sauerland

Kom golfen in het Sauerland bij Golfclub Schmallenberg. Met 27 holes is het de grootste golfbaan van het Sauerland. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. Laat u inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van het Sauerland.

Het hotel

Het hotel is recent gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In het gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. De kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden.

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur. Laat u inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van het Sauerland. Wij verheugen ons op uw komst!

Golfen bij Golfclub Schmallenberg

  Golfclub Schmallenberg is een 27 holes baan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan van het Sauerland. Het gebied is razend populair voor vakantiegangers voor Nederlanders. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn dus 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. De zeer interessante holes hebben geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden zijn we verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft meer dan 30 buggy's, dus u hebt altijd de mogelijkheid om te rijden.

  De golfbaan ligt op 8 minuten rijden van het hotel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • 3-Persoonskamers

Onze partner

Het Hotel

Trakteer uzelf op een beetje luxe in het het uitgestrekte idyllische landschap van Hoog Sauerland, Bad Fredenburg. We hebben het volledig gerenoveerde hotel voorzien van moderne kamers en suites. Ideaal om te ontspannen of als beginpunt van een actieve dag.

De kamers

Het hotel is recent gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In het gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. De kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden.


Het hotel beschikt over een lift.


De incheck van dit hotel is volledig contactloos. Dat wil zeggen dat u als gast vooraf een code toegestuurd krijgt om toegang te krijgen tot het hotel en uw kamer. Hier komt geen medewerker meer aan te pas.

Omgeving

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur.

Bereikbaarheid en Parkeren

Het hotel is gemakkelijker te bereiken vanaf Nederland. Tevens beschikt het hotel over een aantal eigen parkeerplaatsen waar u als gast van het hotel gebruik van mag maken.


Honden zijn in dit hotel niet toegestaan.